ΕΣΠΑ- 16 Δήμοι της Ελλάδας εκδήλωσαν ενδιαφέρων.Το Εξυπνότερο, Ηλιακό Επαναστατικό Παγκάκι. Συστήματα για την Ασφάλεια ,Έξυπνες Υπηρεσίες,Έλεγχος ΦΩΠ.
Το Εξυπνότερο, Ηλιακό παγκάκι,σε 16 πόλεις της Ελλάδας.

Τα νέα Έξυπνα αυτα συστήματα & προϊόντα,αυτονομίας φωτισμού και εξοικονόμησης ενέργειας, εντάσσονται Τώρα σε πολλά πιλοτικά νέα προγράμματα ΕΣΠΑ που αναμένεται να τρέξουν τις επόμενες εβδομάδες ...

Τώρα 2016 Το νέο καινοτομο Επαναστατικό Παγκάκι, Mi smart "hot& frost" δεν προκαλεί μόνο παγκόσμιο ενδιαφέρον. Αφού μπορεί να προσφέρει πολύτιμες& έξυπνες υπηρεσίες , σε κάθε τοπικό σύστημα των πόλεων, προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε Δήμου, και με το budget του ενδιαφερόμενου, καλύπτει κάθε του επιθυμία, παρέχει πλήρη υποστήριξη , ακόμη και στην εξοικονόμηση ενέργειας, και την έξυπνη Παραμετροποίηση, και σύνδεση του, μέσω ιδικού "soft wear" στον έλεγχο του (ΦΩΠ) δημοτικού φωτισμού, Παρέχοντας,ακόμη Internet,και άλλες υπηρεσίες , την έξυπνη εφαρμογή- διαχείριση του περιβάλλοντος ,και την ταυτόχρονη "real time" APP!! για την προβολή του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού με σύγχρονα μέσα, Έτσι "επιτυγχάνεται" και η προβολή των Δήμων και των χωρών όπου το επιλέγουν .

16 Δήμοι της Ελλάδας εκδήλωσαν ενδιαφέρων για τα έξυπνα συστήματα της σειράς Mi smart - all in one .
συμβουλευτικά και μελετητικά γραφεία στην Ελλάδα απευθύνονται με έμφαση στα καινοτόμα συστήματα της"Mi smart" καθώς τα προϊόντα της αφού ειναι μοναδικά, αλλά και ευέλικτα στην προσαρμογή , ο εμπλουτισμός των παρεχόμενων προϊόντων αυτόν και των υπηρεσιών των ειναι ένα από τα ατού για την την επιτυχή αξιολόγηση των έργων , Εντάξεις Α' κύκλου και έναρξη υλοποίησης: Ιούνιος 2016,σε πόλεις της Ελλάδας.
Ζητάμε΄ Τοπικούς η Περιφερειακους Αντιπρωσοπους & μελετητικά γραφεία για έργα μας στην Ελλάδα .Σύμφωνα με την "Mi smart"Επινοήτρια Ελληνική Εταιρεία, το Παγκάκι, ονομάστηκε "hot& frost" ιδικά σχεδιασμένο για της ανάγκες σε ψυχρά κλίματα με δρυμεις χειμώνες με εκτεταμένο καλοκαίρι, αλλά και για λόγους περιβαλλοντικής,"πρόληψης"αφού διαθέτη ακόμη εφαρμογές για της (Επιπτώσεις των κλιματικών αλλαγών και πιθανά μέτρα αντιμετωπισης τους.

Τέλος στις «παγωμένες»μέρες και νύχτες, σε πόλεις της Ρωσίας.
Για το 2016 προωθούνται για την άμεση τοποθέτηση τους σε Μόσχα & Αγία Πετρούπολη.


                     
Το Εξυπνότερο, Ηλιακό Θερμαινόμενο, Επαναστατικό Παγκάκι, Αναμένεται να προσφέρει άνεση και θαλπωρή κατά τη διάρκεια του χειμώνα,και δροσιά το καλοκαίρι .


Παράλληλα, συμφωνήθηκε η αξιοποίηση του,με αφορμή του «Έτους Ελλάδας στη Ρωσία» και του «Έτους Ρωσίας στην Ελλάδα», που έχει κηρυχθεί το 2016.


                              

Σχεδιασμένο Έξυπνα ώστε το θερμαινόμενο παγκάκι,να μετατρέπεται αυτόματα,και σε ψύξη το καλοκαίρι ,αφού διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα "θέρμανσης & ψύξης"100& solar - αυτονομία, ενέργειας & αυτόματη ρύθμιση της θερμοκρασίας.


Κάτω από το ζεστό, η δροσερό ,κάθισμα,έχουν τοποθετηθεί ιδικά συστήματα αυτονομίας 24 ώρες λειτουργίας, έξυπνα συστήματα "sos"υποστηρίξεις σε άτομα κάθε ηλικίας.

Όλα τα μοντέλα "Mi" ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα CE και ISO εγγυήσεις. Ευέλικτα & Έξυπνα, έχουν μεγάλες δυνατότητες, προσαρμογών, ακόμη και περισσοτέρων έξυπνων άλλον εφαρμογών,όπως πχ ενδεικτικα ,φορτίσεις κινητών τηλ, ίντερνετ, wi fi , παροχών "app" options , ιδικά συστήματα παροχών, info, προς τουρίστες & κατοίκους των περιοχών, κατόπιν πάντα μελέτης & για της Ανάγκες κάθε περιοχής .

Ζητάμε Τοπικούς η Περιφερειακους Αντιπρωσοπους για την ΕΛΛΑΔΑ

2016

Ζητάμε Αντιπρωσοπους σε περιοχές της ΡΩΣΙΑΣ.
2016

Ζήτηση  Επιχειριματικης συνεργασίας για (jv) .2016

Ζητάμε  Περιφερειακους,  Αντιπρωσοπους ,για την διεθνή Αγορά.

Πληροφορίες και ενδιαφέρων εδώ.mail:dtsdigitaltrackingsystems@gmail.com

Σχετικό..
Την ενίσχυση των ρωσο-ελληνικών σχέσεων σφραγίζει και επίσημα η υπογραφή του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην επίσημη ανακήρυξη του 2016 ως «Ετος Ελλάδας» στη Ρωσία και «Ετος Ρωσίας» στην Ελλάδα.Tο σχετικό έγγραφο δημοσιεύθηκε στην επίσημη νομική πύλη του Κρεμλίνου και εγκρίνει τη σύσταση ειδικής οργανωτικής επιτροπής, η οποία θα συντονίσει τις κοινές δραστηριότητες και πολιτιστικές εκδηλώσεις με σκοπό την ενίσχυση των ρωσο-ελληνικών σχέσεων, με κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό της Ρωσικής Ομοσπονδίας.(συνέχεια)....ΣΧΕΤΙΚΌ (Πανδώρα).